Over ons

Passie voor 'zo prettig mogelijk oud(er) worden'

Bert van de Wijdeven en Martin van Arendonk hebben elkaar gevonden door de gedeelde passie voor alles wat te maken heeft met ‘zo prettig mogelijk oud(er) worden’. Zij gunnen dit iedereen en zijn daarom gedreven om hun visie, kennis en inzicht op dit gebied te delen. En om mensen te helpen met advies, coaching, inspiratie en oplossingen.

Bert van de Wijdeven

Voorheen directeur van Buro voor Fysieke Arbeid en Buro voor Professionalisering. Meer dan 30 jaar ervaring in het opzetten van opleiding, training en professionalisering. Mede-vormgever en inrichter van de opleiding voor JongeOuderenCoach. Daarna gegrepen door het thema, de aandachtsgebieden en de maatschappelijke noodzaak om aandacht te besteden aan de derde levensfase.

Martin van Arendonk

Meer dan 20 jaar manager en bestuurder bij de coöperatie Univé, en daar altijd met volle overtuiging invulling gegeven aan het motto ‘van en voor de leden’. De laatste jaren geraakt door het thema van prettig oud worden, omdat mensen dit verdienen. In 2020 gestart met Prettig blijven Leven en daarmee de ambitie vorm gegeven om alles te bieden wat helpt om van ‘het ouder worden’ een waardevolle levensfase te maken. 

Deel deze pagina met geïnteresseerden